Vad skulle det bli för middag med pyttelite jäst som en av ingredienserna?
Tre härligt stora pizzor.
På min ligger det cream fraiche, mozzarella, rödbetor, getost, valnötter och lite honung.
Rödbetorna har jag odlat själv och de är så goda.
När den gräddats la jag på lite babyspenat som växer ute i trädgården.
Till kaffet hade jag gjort daddelbollar, de är så goda.
10 urkärnade dadlar
2.5 dl havregryn
0,75 dl kokosolja
1,5 msk kakao
2 msk kaffe
1 nypa havssalt
Mixa allt
Rulla i det ni tycker om.
Jag brukar mixa sönder dadlarna först sedan ha i resten.
Vad har vi gjort i dag då?
Frågan är vad de här gjort? Inget alls enligt dom själva.
Dom har haft av en stolpe i sin hage. De har respekt för elen så detta är förmodligen ett misstag, så dant som de busar och håller på är det inte så lätt att hålla ordning på sig.
De följer nyfiket husses arbete när han lagar staketet.
Harley tömkörs.
Harley.
Sen var det Morrganns tur.
De ska visas på Grevagården i mars, både exteriört och körda för vagn.
Vi har diskuterat om vi ska lämna bort dem på tillkörning. Vi har själva kört dom för kälke så det skulle ju vara roligt att vi fixade detta också. Det är tiden, har vi tid, kommer vi ta oss tid, väldigt mycket tid kommer gå till hingstarna och deras inkörning för vagn. Vi velar hit och dit men så länge vi velar måste de ändå göra något, som till exempel tömköras och köras för kälke.
Titta så bra, alla innanför grindarna. I veckan som kommer ska de få komma hem.
Jag har nog glömt att berätta att vi har egen gris i år.
Vi har ingen möjlighet att ha den hemma så de går hos ett par vänner till oss.
Äntligen egen skinka efter att i några år fått gå till affären och köpa en. Det är skillnad på gris och gris, och egen gris är bäst.
Ann-Sophie
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar