fredag 14 juli 2017

Bjudna på restaurang och Morrgann.


Börja dagen med att mocka stallet, ( fast där ljög jag lite, det tog ett tag innan jag kom ut, var lite seg efter de senaste dagarna) varmt i fodrade stövlar men det är dom och foppatofflor som funkar bäst nu. 


Majsann och Norrpann fick komma in för översyn. Majsann tränas i att stå uppbunden i stallgången och så blir hon borstad och får hovarna kratsade. När hästarna var klara var det lite trädgårdsjobb på schemat. 
Klippte gräset och rensade ogräs gjorde jag  i foppatofflorna. 


När Hans och Louice kom hem från respektive jobb åkte vi till Norrköping, vi var bjudna till Paolos Robertos restaurang Pane Fresco.  


Jisses vilka pizzor, så himla goda och det kommer bli svårt att vara nöjd med en "vanlig" pizza efter dom här. 


När jag ätit upp allt innanför kanten, bröt jag bitar av kanten och doppade i olivolja, så jäkla gott. 


Vi kunde inte bestämma oss för vilken efterrätt vi ville ha så Paolo fixade en specialare till oss som vi delade på. Det i mitten är friterad pizzadeg med nutella och det var Louice favorit. Min och Hans favorit var tiramisu, har aldrig tyckt om det förut men den här var himelsk. 

Morrgann uppdatering. 
Morrgann hade ett förstärkningsband som var av, jag missade det totalt igår. Men det är ingen fara med det. I morgon hämtar vi honom och stallar upp honom på ett konvalescensstall, Hans kom fram till att det är det bästa för honom och oss och jag kan bara hålla med. 

Ann-Sophie 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar